wall mounting towel ring - 2002848

1,wall mounting towel ring, 2, Size:9.5*6*12CM, 3,Packing:96pcs/0.09m3 - details see: //www.buildingsupplieshub.com/wall-mounting-towel-ring-10006037
Type: Towel RingsPlace of Origin: Zhejiang China (Mainland)Brand Name: OEMModel Number: 2002848
Surface Finishing: Stainless Steelcolor: multi-colorappearance: multi- 
wall mounting towel ring
contact supplier for wall mounting towel ring


wall mounting towel ring

1.size: 9.5*6*12CM

2.material:plastic

3.logo:any design
4.MOQ:1000pcs
5.PMS color
6.For good quality
7.Packing:96pcs/0.09m3

8.Logo imprint for silkprinting

9.Samples time: 1 day without logo

4 days with logo

10.Delivery time:15 days after confirmed

11.Certification:SGS

12.Logo imprint available, ideal for promotion gifts

13.Payment terms : 30% deposit and balance after fax copy B/L

600peoples working together with over 15 years’ experience.

200 million dollars per year cover over 120 countries.

8000 square meters showroom

100000pcs item exhibition

14000 square meters warehouse

3000 good cooperation manfactures

Our Promise:

Offer the lowest price to our customers

Ensure the excellent quality of the goods

Deliver the goods with speed and safety

Realize win-win cooperation

Q&A

question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work.
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to
contact us.
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more
than 1000pcs.
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we
can do inspection service for you.
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best
shipping price, and have excellent service.
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
mold cost to you.
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

Packaging Detail:opp bag,96pcs/carton,carton size:0.09m3
Delivery Detail:30 days after confirming order

Related Product for wall mounting towel ring